از جمله کاربردهای آن این است که سرعت ساخت در و پنجره را افزایش می دهد و باعث میشود هنگام برش درصد خطا بسیار پایین بیاید، جهت کاهش نیاز به نیروی انسانی و در نتیجه ی آن افزایش تولید که بهره ی اقتصادی را بالا می برد در این دستگاه ها فرمان های اتوماتیک و کنترل توسط مانیتور وجود دارد که برش های طولانی و عمیق ایجاد می کند . قاعدتا هر چه فرمان های دستگاه اتوماتیک تر باشد دخالت انسان در فرآیند ساخت آن پایین تر می آید.
فیکسرهای درب و پنجره آلومینیومی در ضخامت، جنس مواد اولیه و شیارهای پانچ متفاوت هستند. بنابراین با توجه به مقطع انتخابی از فیکسر مناسب استفاده میشود. برای مقاطع سنگینتر مثل بازشوی درب بهتر است از فیکسرهایی با حداکثر عمق پانچ و حداکثر ضخامت استفاده کرد.
پانچ فیکسرها نیازمند دستگاههای پیشرفته برای تنظیم فشار وارده و همچنین نیروی متخصص است.
ویژگی های مثبت و منفی فیکسر آلومینیومی
مزایای فیکسر آلومینیوم دستی نیاز نداشتن به دستگاه خاص
انجام عملایات به صورت مکانیکی و دستی
بازوبسته کردن فیکسر الومینیوم دکمه دار در صورت اشتباهات فردی و یا خرابی فیکسر بعد از مدتی.
یکی از ویژگی های مثبت این سیستم ارزان بودن دستگاه پرس دستی، امکان اصلاح خطا که نیازی هم به کارگر حرفه ای ندارد، در اتصال گوشهها است. از مهمترین معایب این سیستم نیز، ظرفیت بسیار پایین تولید، نیاز به شمار بالای نیروی انسانی که منجر به بهای تمام شده بالا محصول و از این قبیل مشکلات میباشد.
تاریخچه پروفیل آلومینیوم
فردریک وهلر” بطور کلی به آلومینیوم خالص اعتقاد داشت. اما این فلز دو سال پیشتر بهوسیله «هانس کریستین ارستد» شیمیدان و فیزیکدان دانمارکی بدست آمد. در روم و یونان باستان این فلز را بهعنوان ثابت کننده رنگ در رنگرزی و نیز بهعنوان بند آورنده خون در زخمها بکار میبردند و هنوز هم بهعنوان داروی بند آورنده خون مورد استفادهاست.
فیکسر آلومینیومی
برای اتصال در روش فیکسر آلومینیومی از پرسهای دستی استفاده میشود. این پرسها بر مبنای نوع پروفیل قالب مجزایی دارند و معمولا در یک کارگاه معمولی برای آسانی کار حداقل سه عدد از این پرسها برای یک سری پروفیل وجود دارد.روش کار نیز به این صورت است که ابتدا پروفیل برش خورده با این پرس سوراخ کاری می شود و سپس هر قسمت فیکسر جداگانه در پروفیل وارد می شود.فیکسر به طور کلی از یراق آلات مهم و کاربردی در درب و پنجره های آلومینیومی می باشد.